En Popüler Oyun Pubg

10.01.2019
310
A+
A-
En Popüler Oyun Pubg

Günümüzün en moda ve ilgi çekici oyunu istisnasız Pubg oldu. Pubg oyunu tamamen bir hayatta kalma oyunu olan strateji ve taktiksel yönden zihin açan bir oyundur. Hızlı düşünmeniz ve seri kararlar almanız için ideal bir oyun. Bir taraftan hayatta kalmaya çalışırken bir diğer taraftan da size düşman olan rakiplerinizi öldürmeye çalışıyorsunuz. Silah, sargı bezi, yara bandı gibi hayat kurtarıcı ögeleri de elde etmeniz gerekiyor.

Son zamanların en gözde oyunu olmasının sebebi ise takım kurup arkadaşlarınızla birlikte bir taraftan konuşup bir taraftan da taktik yardımı hakkında konuşabiliyor olmanızdır. Gerek grafikleri gerekse oyun içindeki görseller olsun çok kaliteli en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve grafiklerde ki gerçeklikten uzaklaşmadan oyun görselleri tasarlanmış ve yapılmıştır. Oyun içinde ki yardımlaşma sayesinde insanlarla olan etkileşim artarken yardımlaşmayı ve beraber hareket etmeyi öğreniyorsunuz. Oyun da olsa bir o kadar da eğitici içerikte takım çalışmasına eğilim ve yardımlaşmayı baza alarak hayatta kalmayı oyunun tam ortasına yerleştirmişler.

Oyunun Yapımcıları

Oyunun kurucuları ve yapımcıları oyuncular için her şeyi her detayı düşünmüş ve üstünde fikir yürüterek yapılmıştır. Oyun kurucuları karakterinizi giydirmeyi, karakterinizi kamufle etmeyi ve daha şık görünmesi için birçok kıyafet ve kostüm yerleştirilmiştir. Bunların büyük bir çoğunluğu oyunda ki sanal parayla alınıyor olsa da gerçek para da yatırmanız gerekir. Oyunun bilgisayar versiyonu ücretli olsada mobile versiyonu ücretsiz.

Oyunda Ki Sürpriz

Oyunun içinde kullanıcılara ayrıcalık sağlaması için uçaklardan kutular atılıyor. Bu kutulardan farklı farklı silahlar çıkıyor. Oyunun her hangi bir yerinde bulunmayan özel silahlar var. Bu silahlar ile kendinizin gücüne güç katabilir kamuflaj sayesinde diğer oyunculara görünmeden onlarla çatışmaya girebilirsiniz.

Enes
Enes
PassGamer.com kurucusu
YAZARA AİT TÜM YAZILAR
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.